Neutra

neutra-(1).png


Dek je uitgaven bij een ziekenhuisopname, bij een ernstige
aandoening of bij tandzorgen.

De factuur van een ziekenhuisopname kan sterk oplopen. Je factuur omvat je wettelijke bijdrage (remgeld), de eventuele kamersupplementen en de honoraria, de prestaties en de niet-terugbetaalbare geneesmiddelen en diverse kosten. Dankzij Neutra beperk je je factuur en ontvang je een extra terugbetaling van jouw deel van de kosten voor gezondheidszorg.

Welke formule kies je best?

Wij bieden 5 verzekeringen aan: ‘Base’, ‘Optimum’, ‘Confort’, ‘Plus’ en ‘Top’, waarmee je een extra terugbetaling ontvangt van jouw deel van de kosten voor gezondheidszorg.

Bovendien ontvang je met Neutra ‘Confort’, ‘Plus’ en ‘Top’ een terugbetaling voor allerlei tandheelkundige prestaties (preventieve zorgen, tandprotheses, skeletprotheses, kronen en implantaten), ook zonder ziekenhuisopname. Daarnaast ontvang je bij ernstige aandoeningen ook een terugbetaling van de kosten voor ambulante geneeskunde en dit zonder beperking in de tijd.

Als je voor Neutra Base of Optimum kiest, geldt een dekking in heel België. Met Neutra+, Confort en Top daarentegen ben je overal ter wereld gedekt!

Wie? Waarvoor?

Inschrijven kan op elke leeftijd. De inschrijving start op de 1ste dag van de maand volgend op je aanvraag tot inschrijving.

Wil je graag meer weten?
Voor meer info over de producten van SMA Neutra (erkend onder nr. 250/2), de inschrijvingsvoorwaarden, de segmenteringscriteria enz., zie neutrahospi.be

Te versturen document: http://neutrahospi.be/documents-officielsDentalis, je tandverzekering 

DENTALIS is je tandverzekering voor een nóg completere dekking van je tandverzorging.

De dekking omvat volgende terugbetalingen: preventieve zorgen, curatieve zorgen, consultaties, tandheelkundige extracties, conserverende behandelingen, mondradiologie en kleine mondheelkunde, parodontologie, orthodontie.

Voor orthodontie en parodontologie zijn de terugbetalingen beperkt tot € 300 tijdens het eerste jaar van de verzekering en tot € 350 per jaar vanaf het 2de jaar. Voor prothesen en implantaten bedragen de terugbetalingen maximaal € 300 tijdens het eerste jaar van de verzekering, € 600 tijdens het 2de jaar en € 850 per jaar vanaf het 3de jaar.

DENTALIS, de partner van je glimlach.

Wie? Waarvoor?

 
Ben je lid van Mutualia? Je kunt je nu inschrijven voor deze nieuwe optionele verzekering.
DENTALIS kent geen leeftijdsbeperking voor de inschrijving. Met de zeer betaalbare premie heb je recht op een brede dekking op het vlak van tandheelkundige zorgen. 

Wil je graag meer weten?
Voor meer info over Dentalis, de inschrijvingsvoorwaarden, de segmenteringscriteria enz., zie neutrahospi.be/dentalis

Te versturen document: http://neutrahospi.be/documents-officiels