Sport & welzijn

Mutualia-AC-sport.png

Lid worden van een sportclub

Mutualia kent een jaarlijkse tegemoetkoming toe van € 60 op het lidmaatschapsbedrag bij een erkende sportclub, ongeacht de leeftijd.

Hiervoor moet je ofwel aangesloten zijn bij een fitnessclub (minstens 10 sessies); ofwel bij een officiële sportclub (atletiek, badminton, baseball, basketbal, bowling, dans (inclusief ballet), duiken, vechtsport, gewichtheffen, golf, gymnastiek, handbal, hockey, kogelstoten, kano, kajak, bowling, klimmen, korfbal, mountainbike, oriëntatieloop, paardrijden, vissen, petanque, roeien, rugby, schaatsen, schermen, skiën, squash, tennis, tafeltennis, triatlon, voetbal, volleybal, wandelen, fietsen, yoga, zwemmen, boogschieten, karabijnschieten, kin-ball, gehandicaptensporten en meer algemeen olympische en door het IOC erkende sporten); ofwel ingeschreven zijn voor een initiatieprogramma joggen, fietsen of voor sessies babyzwemmen.

 Te versturen document: Terugbetalingsattest voor aansluiting bij een sportclub : Terugbetalingsattest voor annsluiting bij een sportclub(NL)


gratis stages

Profiteer van een tennisstage van 3 maanden voor kinderen van 5 tot 12 jaar op woensdagnamiddag.

JEUGDKAMPEN

We komen maximaal € 100 tussen voor:

  • Kinderen van 3 tot 18 jaar die buiten de schoolvakanties deelnemen aan excursies, bos-, sneeuw-,  zee- en ontdekkingsklassen.
  • Kinderen van 3 tot 18 jaar die tijdens de schoolvakanties deelnemen aan sport-, cultuur, taal- of informaticakampen, kampen van jeugdbewegingen en speelpleinwerking.
   Te versturen document: Tergubetalingsattest van jeugdkampen(NL)

Gehandicaptenvakanties

Voor verblijven die speciaal worden georganiseerd voor personen met een fysieke of mentale beperking, is er een jaarlijkse tegemoetkoming van het volledige betaalde bedrag met een maximum van € 250. De deelnemende persoon moet minstens 66% gehandicapt verklaard zijn door een organisme dat hiervoor over de nodige specialisatie en over de geschikte omkadering beschikt en erkend is door de bevoegde minister.

 Te versturen document: een attest van de organisator van het verblijf


Tous en vadrouille-reizen

Als Mutualia-lid heb je recht op een tegemoetkoming van € 350 voor jeugdvakanties georganiseerd door Tous En Vadrouille

 

Ouderen zijn steeds actiever. Daarom biedt Tous En Vadrouille ook aan hen de kans om goedkoper deel te nemen aan reizen en culturele of ludieke uitstappen. Ben jij ook een actieve oudere? Ontdek snel ons activiteitenprogramma op Tous En Vadrouille.